Børnetøj bør være slidstærkt, så jeg køber armyvarer til ungerne

Jeg har et tip til at mødre med små vilde drenge i huset. Køb tøj til denm i butikker, der forhandler armyvarer, så slider de det slet ikke så meget op som med almindeligt tøj. Og køber du det online, er det billigere.

Jeg forsøgte mig med armyvarer til børn sidste sommer, fordi jeg simpelthen syntes, jeg brugte så mange penge på tøj til drengene. Jeg har to drenge, den ene er 5 og den anden er 9. Den lille vil kun gå i tøj som den store, og det er meget belejligt, eftersom den store er blevet helt vild med armytøj.

Jeg har aldrig før gjort mig så meget i armyvarer, men det har virkelig været en succes. Det er meget mere slidstærkt end så meget andet modetøj til børn, og drengene elsker det. De ved godt, selv om jeg har prøvet at sige, at det skal de ikke tænke på, at når de har deres mindre slidstærke tøj på, så skal de passe lidt på. Men når de får armytøjet på, så buldrer de rundt og morer sig.

Og det er da en skam, hvis børn ikke kan lege ordentligt, bare fordi deres mødre giver dem for skrøbeligt tøj på. Så jeg kan kun anbefale armyvarer til dine vilde unge, det holder bedre, og de ser bare så godt ud samtidig. Man kan også få et stort udvalg til piger, det behøver ikke været drenget det hele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *