Billige blækpatroner hos Kompat.dk

I dag er det ikke nogen særlig stor udfordring at finde billige blækpatroner på nettet, da der findes et stort hav af udbydere og prissammenligningssider, der altid garanterer at man finder de billigste blækpatroner på det givne tidspunkt. Hos Kompatibel Ink med shop på www.kompat.dk har man et stort udvalg af billige blækpatroner til alle de kendte brands og faktisk er det de billigste i Danmark, hvis man tager i betragtning, at der også er gratis fragt.

Kan man købe for billige blækpatroner?

Selvfølgelig kan man – som med alle andre produkter – risikere, at gå så langt ned i pris, at man til sidst går på kompromis med kvaliteten. Dette gælder dog oftest billige blækpatroner købt på eksempelvis kinesiske eller russiske sider og så længe man køber på en dansk side burde der generelt ikke være problemer, men hos Kompatibel Ink kan man stå 100% inde for, at kvaliteten af sine billige blækpatroner også lever op til samme kvalitet som man vil opleve i originale blækpatroner.

Hvordan kan man vide om, man køber for billigt?

Som nævnt i ovenstående tekst kan det for den almene bruger være svært at vide, om man køber for billigt eller ej, men for at tage sine forholdsregler, kan man – hvis man køber blækpatroner på nettet – gardere sig ved at se, om den pågældende webshop er e-mærkecertificeret. Dette er typisk et godt udgangspunkt, og det vil garantere, at man kan få sine penge tilbage, hvis man ikke er tilfreds. Af samme grund er Kompatibel Ink også e-mærkeregistret, hvilket man kan se i toppen af siden på www.kompat.dk.

Trustpilot anmeldelser

En anden måde at få et kig bag en virksomheds facade, når man køber billige blækpatroner, kan være at søge efter dem på Trustpilot. Hvis man finder en overvægt af kunder, som melder, at en virksomheds billige blækpatroner har været FOR billige, bør man nok vælge en af de mange andre udbydere på markedet. Hos Kompatibel Ink har man baseret på over 2800 anmeldelser en Trustpilot score på hele 9,2, og man bør derfor ikke frygte at købe sine billige blækpatroner hos Kompatibel Ink.

Blandt de ting som fremhæves i Kompatibel Inks Trustpilot anmeldelser er deres gode service, hurtige levering og ikke mindst kvaliteten på deres billige blækpatroner, men skulle man opleve problemer står Kompatibel Ink altid klar til at levere support på tlf 22 63 40 17 mellem kl. 10 og 15 fra mandag til fredag.

Husk at fjerne etiketten!

Hvad enten man køber kompatible blækpatroner eller de originale skal man altid huske at fjerne den gule etikette, og først herefter skal plasticskinnen trækkes af. Hvis man gør det i omvendte rækkefølge, kan man risikere, at der kommer undertryk i blækpatronen, hvilket vil gøre, at blækket kan løbe ud, hvilket kan svine, hvis det kommer på gulvet eller tøjet.

Man kan købe billige blækpatroner hos Kompatibel Ink her