Billige smykker er da at foretrække, hvorfor købe dyrt hver sæson?

Jeg elsker billige smykker, forstår slet ikke fidusen ikke at købe de der ringe til flere tusinde kroner, når man kan få nogle til hundrede kroner eller deromkring.

Der er mange moderinge, der er helt vildt dyre, for eksempel alle de der oversize statement ringe, men når de er så sæsonprægede, er der jo ikke  meget fidus at købe dem vildt dyre, for man går jo ikke med dem mere end et par måneder jo, højst et halvt år eller sådan noget. Billige smykker er da vejen frem, så kan man følge moden uden at bruge vildt mange penge hver sæson.

Jeg har altid været mest til billige smykker. Det startede dengang, jeg fik et mega dyrt armbånd af min onkel i konfirmationsgave, min mor sagde, at det skulle jeg passe godt på, for det var et meget fint smykke. Suk!

Men jeg ville hellere have billige smykker, og mange af dem… Så jeg byttede det faktisk og fik mange fine andre smykker for det i stedet. Siden har jeg så fundet en smykkeshop online, hvor jeg har købt alle mine seneste smykker. Udvalget er godt, og de er først med nye trends. Så jeg kan virkelige ikke se, hvad der skulle til for, at jeg begyndte at købe dyre, sarte smykker igen, som man ikke lige skifter ud – hvorfor skulle jeg?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *