Brug for en frokostordning i KBH?

Er I alle på arbejdspladsen begyndt at blive trætte af den mad, som bliver serveret i kantinen? Kunne I godt tænke jer at prøve noget andet? Så læs med her!

Vi alle kender til hvor trættende det kan være at spise det samme hver eneste dag. Det kan virkelig være demotiverende og man glæder sig ikke længere til at holde frokostpause, da man ved, hvad der venter en. Man skulle heller ikke tro at kantiner serverer det samme mad flere dage i træk. Men det er dog blevet meget alment, da de ofte benytter sig af de rester, som ikke blev spist dagen før. Det er dog fornuftigt, da der ikke forekommer madspild. Men det kan dog være trættende for medarbejderne og det er en skam. Det kan endda gå så vidt at det påvirker energiniveauet, da man ikke får de optimale vitaminer. Man skal derfor gøre noget ved det i en fart.

Der findes heldigvis en frokostordning i KBH, som virkelig kan anbefales til alle de virksomheder, som er beliggende her. For denne frokostordning i KBH serverer altid en varierende frokost og man virkelig få glæde af den! Denne frokostordning i KBH bliver tilbudt af Frokost.dk, som er en utrolig servicemindet virksomhed. Her kan man nemlig nemt gå ind og vælge hvilket køkken, som man finder interessant. Når man har valgt et specifikt køkken vil man her få en varierende kost udelukkende derfra. Hvis man senere hen gerne vil prøve noget andet, er det bare at gå ind på Frokost.dk og vælge et andet. Mange virksomheder skifter køkken hver uge for at prøve en masse forskelligt. Det kan virkelig anbefales, da man på den måde glæder sig til frokostpausen, får en varierende kost og oplever noget nyt.

Så hvorfor ikke få en frokostordning i KBH indført i din virksomhed? Det vil glæde medarbejderne mere end man tror!