Byggesagkyndig til rådgivning om håndværkere

Har du fået et godt tilbud fra en håndværker, som næsten virker lidt for godt? I så fald kan det være en god ide at få en byggesagkyndig til at kigge tilbuddet igennem. Den byggesagkyndige kan nemlig give rådgivning om håndværkere i branchen, hvis de har en uheldig historik eller hvis tilbuddet ikke er realistisk i forhold til den kvalitet, som man ønsker, når arbejdet er udført. Hvis man ikke modtager rådgivning om håndværkere, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Meget dyrere end hvis man havde hyret en byggesagkyndig.

I disse dage er der stor konkurrence på byggemarkedet og for at virksomhederne kan holde hovedet overvande og modtage ordrer, hører det ikke til sjældenhederne, at man giver for lave tilbud på byggerier, da det ganske enkelt er billigere end at skulle betale løn til håndværkere, som man ikke har reelt arbejde til. Af samme grund, kan man også risikere, at mesteren presser håndværkerne ud i en situation, hvor håndværkerne bliver presset til at lave arbejdet hurtigere, for at mesteren kan sende dem videre til et nyt byggeprojekt og derved minimere timeantallet. Det betyder dog at kvaliteten kan svinge meget, og derfor er det en meget god ide at modtage rådgivning om håndværkere og deres tilbud.

Hvis du har brug for en byggesagkyndig til rådgivning om håndværkere kan HJ Consult hjælpe dig til at danne overblik over tilbuddet og sikre, at det resultat, som du får leveret, lever op til dine forventninger. HJ Consult har mere end 45 års erfaring som byggesagkyndig og rådgivning i forbindelse med håndværksarbejde, og denne rådgivning kan spare en fra mange søvnløse nætter, hvis man kommer til at sætte sin underskrift på den forkerte aftale.