Cargo pants – Nogen der vil bytte?

Jeg er en fattig studerende der er kommet til at købe nogle rigtig fede cargo pants, der desværre er for store. Jeg har prøvet at få dem byttet, men det kan tilsyneladende ikke lade sig gøre. Så var det at jeg tænkte om der måske var nogen der var interesseret i at bytte, eller som kender steder online, hvor man kan bytte tøj.

Nå, men for at vende tilbage til de her cargo pants, så er de altså bare fede. det er den slags bukser hvor man vare ved at de vil holde evigt. Man kan mærke på den at de er i rigtig høj kvalitet. De har også været pænt dyre, mit begrænsede budget taget i betragtning, så jeg har naturligvis ikke tænkt mig at bytte med ven som helst.

Anyway, hvis du skulle være interesseret i et par fede, og splinter nye, cargo pants, og er en størrelse large, så smid en email eller et telefon nummer så vi kan arrangere.

Igen, der er altså tale om høj kvalitets cargo pants, så venligst kun seriøse henvendelser. Gider altså ikke bytte for et par gamle hullede bokser shorts, en gammel rusten barnevogn, eller hvad folk nu måtte kunne finde på.

One comment on “Cargo pants – Nogen der vil bytte?”

  1. Karen siger:

    Jeg er bange for at jeg ikke er interesseret i dine cargo pants, men kan du ikke give dem som julegave eller noget i den retning?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *