Casper Lars Tingkær som Iværksætter

Casper Lars TingkærIværksættelse er meget omtalt nu om dage, og mange er personer er begyndt at få øjnene op for iværksættelse. Casper Lars Tingkær er selv en dygtig iværksætter og har gennem årene haft succes med 4 virksomheder som han har været med til at starte op. 2 af de virksomheder er solgt videre for millionbeløber. Men som iværksætter kræver det hårdt arbejde, hvilket Casper Lars Tingkær kender meget til.

I dag står Casper Lars Tingkær for Nordic Medical Solutions ApS og har klaret sig rigtig godt indtil videre. Hans store erfaring har han indenfor medicinbranchen som har givet Casper Lars Tingkær den status han har i dag som gør ham anderkendt indenfor branchen. Casper Lars Tingkær har tidligere arbejdet for Missionpharma A/S som også har været med til at bidrage hans udvikling erhvervsmæssigt. Hans karriere indenfor medicinbranchen startede i år 2000 helt indtil i dag.

Casper Lars Tingkær har været med til at starte mange projekter op hos virksomheder. Han ved hvilke retninger hver projekt skal gå da han har mange års erfaring inden for dette. Dette kan også betragtes som iværksættelse da iværksættelse ikke altid handler om at starte virksomheder op.

Udfordringer

Casper Lars Tingkær er en mand som elsker at tage udfordringer op og flytte sine grænser. Udfordringer som driver ham til at yde sit bedste, er det som har givet ham den succes han har i dag. Casper Lars Tingkær er en mand som går meget op i god ledelse og organisering. Der er vigtigt for ham at ledelsen er i top kvalitet når der drives virksomhed.

Selvom medicinbranchen kan være hård og konkurrerende, har Casper Lars Tingkær meget erfaring omkring hvordan branchen skal håndteres. Udfordringen til at leve op til kravende indenfor medicinbranchen har han godt styr på, og det er ikke nogen hemmelighed at Casper Lars Tingkær har en bred viden end de fleste indenfor dette felt. Medicin er et meget følsomt og skrøbeligt produkt at arbejde med, og man kan hurtigt komme galt af sted hvis man ikke har styr på hvad man laver indenfor denne branche.

Baggrund

Casper Lars Tingkær er uddannet fra merkonomuddannelsen på Niels Brock. Han har blandt andet studeret i England hvor han har studeret ledelse på De Monfort University i Liechester. Casper Lars Tingkær har en stor passion indenfor handel og især international handel, hvilket var grunden til han valgte de uddannelser som han gjorde.

Hvis man ser på Casper Lars Tingkærs CV kan man se at det også afspejler dette. Casper Lars Tingkærs CV er langt og indeholder mange kompetencer som man kan læse mere om. Han har en bred viden og erfaring som også kan ses på hans CV. Selvom Casper Lars Tingkær startede sin karriere i modetøj branchen som han hurtigt vendte ryggen til, fandt han hurtigt sin passion. Medicinbranchen var den branche som Casper Lars Tingkær fik øjnene op for, og man må sige at han tog det med en storm. Han har gennem årene arbejdet sig op og fået succes.