Der er bingo hver onsdag i forsamlingshuset

Jeg har meldt mig selv til at være frivillig besøgsven hos de gamle i den by, jeg bor i. Jeg er lige begyndt på mit nye “job”, og jeg elsker det simpelthen. Vi laver alt muligt sammen, for eksempel spiller vi bingo hver onsdag i byens forsamlingshus sammen med en masse andre.

Hele rummet er fyldt, og det går ekstremt hurtigt, når de gamle sidder og udfylder deres plader. Nogle af dem har op imod ti plader at holde styr på, og det er kun fordi, de maksimalt kan få udleveret ti plader, og de kan sagtens følge med opråberen. Faktisk er jeg blevet lidt bidt af det der bingo, og jeg har det generelt rigtig sjovt, når jeg er sammen med de gamle. Det kan slet ikke beskrives, hvor meget det giver igen at tilbringe et par timer om ugen sammen med de gamle fra plejehjemmet, og de fleste er faktisk friske nok, når det gælder det mentale.

Jeg ville ønske, jeg havde mere tid til de gamle, i stedet for de få timer, jeg kan bruge på dem nu, så vi kan komme ud og spille bingo eller noget andet hyggeligt. Det er noget af det bedste, jeg nogensinde har gjort, at melde mig som frivillig besøgsven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *