Fast frokost i Koebenhavn

Sådan finder du en frokostordning i København, der matcher budgettet

I sidder samlet på arbejdspladsen og har besluttet jer for, at det er på tide at investere i en fast frokostordning. Først skal I selvfølgelig finde et køkken, der leverer i København. Så skal I blive enige om, hvad frokosten skal bestå af. Skal det være varmt eller koldt bord – måske en blanding? Skal der være fokus på de gode råvarer som i en økologisk frokostordning? Er der mange medarbejdere, der ikke spiser kød, hvorfor en vegetarisk frokostordning måske kunne være ideelt? Når I er enige, skal I finde det køkken, der kan matche jeres ønsker. Og så skal I selvfølgelig også lige have afstemt med budgettet.

Alt dette kan gøres på en nem og overskuelig måde, som tilmed kan spare jer for en masse besvær. Via frokostordninger.dk kan I samle alle disse trin i ét. I går blot ind på deres hjemmeside, udfylder den korte formular, hvor I både har mulighed for at beskrive ønsker til maden og indtaste budget. Derefter afventer I, at der indhentes tilbud, som sendes til jer. Det koster jer ikke noget – heller ikke, hvis I vælger at takke nej til tilbuddene. Frokostportalen finder de tre køkkener, der bedst matcher jeres kriterier. Der er altså god chance for, at én af dem lyder lækker nok til at takke ja. Frokostordninger.dk står for det praktiske, så I skal ikke bekymre jer om, at det bliver bøvlet, efter tilbuddene er sendt.

Erfarne folk bag koncept

Bag konceptet står nogle meget erfarne branchefolk, som godt ved, hvad god kundeservice betyder. Kundeservicen indebærer både den konkrete kontakt mellem køkken, frokostportal og kunde. Men det indebærer også alle de parametre og forhold, som bare skal køre, for at kunden forbliver tilfreds. Det handler om, at man som køkken skal være fleksible, hvis kunden har ændringer eller specifikke ønsker. Det handler om, at der skal være stabilitet til stede i forhold til levering og kvalitet. Det handler generelt om, at der skal etableres et rigtig godt samarbejde mellem leverandør og virksomhed, så frokostordningen bare kører. Og det kan du være tryg ved, hvis du bestille en frokostordning til Københavnområdet via Frokostordninger.dk.