Få lavet en bilnøgle kopi – det er vigtigt

Det er altid bedst at have en bilnøgle kopi, så man aldrig står og mangler en nøgle og dermed altid kan komme ind i sin bil. Ydermere slipper man for, at skulle betale en stor regning for at få lavet en ny, da det er væsentligt billigere at få lave en bilnøgle kopi, end det er at få skåret en ny. Grunden til at det kan blive en dyr fornøjelse er, at man ikke bare skal skære den nye nøgle, men ligeledes ændre koden i bilens chip-system, så startspærren passer til. Udover det, så skal man formentlig også have bugseret bilen til værkstedet, hvilket heller ikke er gratis. Det kan derfor sagtens betale sig, at få lavet en bilnøgle kopi.

Gør det hurtigst muligt

Grunden til at man bør få lavet en bilnøgle kopi hurtigst muligt skyldes, at man aldrig ved hvornår man vil miste originalen. Når det sker, så sker det sikkert på et tidspunkt hvor man har allermest travlt. Et af skræk eksemplerne er, at man kommer for sent til et vigtigt møde, fordi man har ikke har en bilnøgle kopi. Det kan også være at man deler bilen med en anden, som den dag man selv skal brugen den, tager nøglen med sig. Der kan være mange situationer hvor man tænker, at man burde have brugt lidt tid på at få lavet en bilnøgle kopi.

Hvis ens nøgle ikke allerede har det, så kan det også anbefales at få sat en startspærre i. Det fungere som en ekstra sikkerhed, da det gør bilen langt svære at stjæle. Dette skyldes selvfølelig at man ikke kan starte bilen uden originalen, som har den rette kode. Dog er det de færreste nøgle der ikke har det, eftersom det blev gjort lovpligtigt i 1993 for alle nye biler. Så dette burde kun være relevant, hvis bilen er før den tid.

Bilnøgle kopi hos en autolåsesmed

En af dem som tilbyder at lave en bilnøgle kopi er Autolåsesmed Marschall. De kan lave den af samme kvalitet som originalen, så man sikrer sig en funktionsdygtig nøgle. Hvis uheldet er ude før bilnøgle kopien er blevet lavet, så kan de ligeledes hjælpe, da de har en døgnvagt. Men selvom hjælpen kun er et opkald væk, så kontakt dem hellere med det samme, så det ikke kommer til at koste mere end højst nødvendigt.