Få ting kan gøre dig tilfreds med dit udseende!

Jeg kunne til sidst ikke holde det ud. Der måtte ske noget nyt. Jeg vidste bare ikke hvad og hvordan jeg skulle bære mig ad. Jeg tog dog en rask beslutning og kontaktede en masse professionelle. I dag er jeg mere end tilfreds med mit udseende!

Jeg startede med at ændre mit valg af makeup. Jeg har altid gået med det samme og tænkte, at jeg nu havde brug for en forfriskning. Det er dog svært at kaste sig ud i noget, som man ikke kender noget til. Vi kvinder kender jo til makeup, men hvis man i mange år kun har benyttet sig af bestemte ting, så har man brug for en hjælpende hånd. Man vil helst ikke ligne en klovn. Jeg besøgte derfor en makeup artist, som hjælp mig med at ændre farverne. Der skete en del og det kan derfor betale sig at ændre sit makeup. På den måde ser man pludselig flere år yngre ud.

Derefter besøgte jeg en frisør ved navn Salon Rosted. Jeg havde stor tillid til denne frisør og sagde derfor, at de blot skulle vælge en frisure til mig. Jeg har aldrig rigtig stolet på frisører, da de altid klipper noget, som jeg ikke finder passende til mit udseende. Men Salon Rosted har virkelig styr på det og jeg er mere end tilfreds.

Med blot de to professionelles hjælp er jeg i dag meget tilfreds og selvtillid fejler ingen ting! Det er derfor bare at springe ud i det.