Alle tiders firmafest – Som at blive født på ny

Vi kender det alle sammen, i hvert fald de af os der kan se frem til at fylde et halvt hundrede år, inden for en overskuelig fremtid. Man føler sig ikke længere ung og attraktiv, og det med at gå i byen eller feste med vennerne, er en saga blot. Det skulle, for mit vedkommende, vise sig at en simpel firmafest, af den slags man forventes at komme til, kunne gøre underværker.

Nej, det er ikke let at fylde 30, hvilket ofte er noget man griner af når man fylder 40 og er begyndt af frygte de 50. En firmafest har imidlertid intet med alder at gøre, for der kommer normalt mennesker i alle aldre og hvis man ellers tør at komme hinanden ved, vil man opleve at alderen betyder meget lidt. Sådan var det i hvert fald for mig.

Jeg skal ikke gå nærmere i detaljer omkring hvad der skete under omtalte firmafest, for det er, som med så meget andet, en af de ting… Ja, man skulle nok have været der. Konsekvenserne af sådan en firmafest, kan dog været en helt anden, og meget mere interessant historie. I mit tilfælde endte det med at jeg blev gift, igen, med en at for ung man, som jeg elsker over alt på jorden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *