Godt nyt til beboerne i Frederiksværk!

Hvis du bor i Frederiksværk, er det bare med at læse med! Der er nemlig kommet mange nye ting til byen, som alle vil få glæde af! Der er ikke meget at komme efter i Frederiksværk og det er der nu lavet om på. Der er nemlig kommet mange nye og lækre ting til! Så læs med og bliv klogere!

Der er kommet ny frisør til Frederiksværk

Mange vil ånde lettet op, når de hører, at der er kommet en ny frisør til Frederiksværk. Der har for det første kun været én, som ikke er meget. Men den har nu heller ikke været tilfredsstillende. Mange har været utilfredse over servicen, da

Den nye frisør i Frederiksværk hedder Salon Rosted og den kan varmt anbefales! Alle burde få en klipning derfra, da den virkelig er kvalitetsbevidst! Produkterne er de rigtige og man vil derfor ikke opleve allergi og andre problemer, som man nemt kan hos andre frisører. Derudover får man det man ønsker. Det er noget vi alle ønsker og derfor går til frisøren. Det er dog (underligt nok) de færreste frisører, som faktisk udfører det man går og drømmer om. Man vil derfor ikke altid være tilfreds, når man går derfra. Det skal man ikke være bange for hos Salon Rosted, da de lytter til dig. Så hvis du fortæller et ønske, så vil de gå præcis efter dette ønske.

Priserne er ligeledes overkommelige, som mange også vil blive glade for. De fleste frisører tager nemlig meget høje priser for en studsning og det vil mange helst undgå. Det er dog en skam, da alle har godt af at blive klippet jævnligt. Det er dog ikke det eneste – for man bliver også glad, når der sker noget nyt ved en! Det er derfor en stor fordel at der er kommet en ny frisør til Frederiksværk, da man nu altid kan få den perfekte klipning til en overkommelig pris!

Der er også hjælp at hente med en låsesmed

En låsesmed har længe været efterspurgt, da der ikke findes nogen i selve byen. Man har derfor længe været nødsaget til at ringe efter nogle fra andre byer. Det medvirker til en længere ventetid, som der ikke altid er tid til. Det er derfor en herlig nyhed at der er kommet en låsesmed til byen! Nu kan alle få en tyverisikring og en trofast hjælp, når der er brug for det!

Lækre butikker

Der er især kommet mange lækre butikker til Frederiksværk. Man kan derfor finde nogle lækre råvarer til maden eller få en god flaske vin. Derudover er der kommet mange butikker til, som man kan benytte sig af til lækre gaver. Der findes nemlig alt fra te forretninger og chokoladebutikker. Det er altid lækkert at få I gave og der er derfor en del muligheder nu end der var før. Det er derfor bare at gå på jagt!

De mange butikker vil medvirke til mere liv i byen. Der har været mange fraflytninger, da der ikke skete nok. Det er der blevet lavet om på nu og der vil ske meget på få måneder! I skal derfor glæde jer!