Jeg så den fedeste tryllekunstner i weekenden!

I weekenden var jeg inviteret til en firmafest, som var lidt ud over det sædvanlige. Ikke kun var der sørget for lækker mad og drikkevarer ad libitum, men jeg oplevede den vildeste underholdning, jeg nogensinde har set. En tryllekunstner sørgede for, at vi alle havde det sjovt, men bagefter slog det mig: Hvorfor griner man, når man får frarøvet sin pung?

Da jeg ankom til firmafesten stod alle mine kollegaer og smågrinte. Jeg nåede ikke helt at opfatte, hvad de helt præcist syntes var sjovt, men det fandt jeg da ud af senere på aftenen. Vi spiste og drak lystigt, og da vi var godt igennem middagen, bliver en asiatisk kærlighedsekspert præsenteret for forsamlingen. Jeg undrede mig lidt over det bizarre valg men fandt så ud af, at det på ingen måde var en asiatisk kærlighedsekspert – det var en tryllekunstner ved navn Sunny Cagara.

 

Tryllekunstneren læste mine tanker

Jeg sad ved et bord omringet af mine kollegaer, da tryllekunstneren pludselig kommer ned til mig. Hele salen var tryllebundet af hans vittige kommentarer og sjove stand-up, og jeg må indrømme, jeg var også godt underholdt. Jeg kunne spotte ud af min øjenkrog, at mine kollegaer, som jeg mødte i starten af festen, sad og skraldgrinede, da Sunny Cagara kom nærmere, og mine borddamer var da også flade af grin, da han fortalte den ene vittighed efter den anden. Det var en tryllekunstner, der kunne sit kram. Det var faktisk ret utroligt, hvordan han kunne underholde så mange forskellige typer mennesker, som vi har i min virksomhed. På hans hjemmeside kan du læse mere om, hvad tryllekunstner Sunny kan. Men tilbage til festen.

Tryllekunstner Sunny henvendte sig nu direkte til mig. Han mente, han kunne læse mine tanker. Yeah right tænkte jeg, og grise kan flyve. Sunny begyndte at stille mig nogle spørgsmål, som gik i øst og vest, og jeg forstod ikke helt hvorfor, jeg skulle svare på dem. Et af spørgsmålene handlede endda om datoer og pludselig gætter han min fødselsdagsdato. Det kom som et chok, og han fortsatte med at sige hvor gammel jeg var, og hvor jeg var født. Jeg troede først, det var mine kollegaer, der havde givet ham alt informationen, men til sidst læner han sig ned og visker i mit øre, at han ved, jeg har et forhold til damen, der sidder over for mig. Jeg har i lidt over et halvt år set Marianne, som hun hedder, men det er noget, vi har holdt hemmeligt for vores kollegaer. Det var utroligt, hvordan han, blot efter at have talt kort tid med mig, kunne gætte det. Sunny Cagara er en sand tryllekunstner.

 

Hvor er min pung?

Da aftenen var ved at være omme, og vi alle sammen havde mavekramper efter Sunnys fantastiske show, tænkte jeg, det var tid til at komme hjem. Jeg sagde farvel til mine borddamer, vinkede farvel til mine kollegaer og gav Marianne et sødt men hemmeligt smil, men da jeg tjekkede mine lommer igennem, kunne jeg ikke finde min pung. Satans, tænkte jeg. Men lige efter jeg har tjekket alle lommerne igennem, begynder salen at skraldgrine endnu en gang. Mine kollegaer – dem helt fra starten – er flade af grin og Sunny Cagara står og holder min pung op foran hele forsamlingen. Det har været planlagt fra starten af, at jeg skulle være offer til firmafesten. Det var derfor, mine kollegaer var så hemmelighedsfulde i starten. Tryllekunstner Sunny Cagara havde nuppet min pung uden jeg vidste det. Jeg fandt senere ud af, at han faktisk er så god, at han rådgiver Nordsjællands Politi angående tricktyverier. Jeg var glad for at få min pung tilbage, og jeg må sige, jeg har aldrig haft en så sjov aften, selvom jeg var ”offeret”.