Jens Mygind Bertelsen fra Varda er en vis mand

Jens Mygind Bertelsen fra Varda ApS kender vi alle. Han er nemlig en mand, der vægter omsorg enormt højt. Han startede sin karriere i en helt anden branche end den, som vi kender ham fra. Jens Mygind Bertelsen startede nemlig i år 1980 som murerarbejdsmand. Der gik ikke længe før Jens kunne fornemme, at det ikke var det rigtige sted for ham. Han ville nemlig gerne have mere med omsorg at gøre. Derfor valgte han på daværende tidspunkt at arbejde som omsorgsmedhjælper udover murerarbejdet. Det betød allerede meget for ham der, at kunne være et sted, hvor man kunne hjælpe mennesker, der havde brug for det.

I 1987 skiftede Jens Mygind Bertelsen genre og ville mere end at være omsorgsmedhjælper. Han ville virkelig gøre en forskel i samfundet og begyndte derfor at arbejde i Næstved Kommune i Social- og sundhedsforvaltningen. Jens Mygind Bertelsen gik nemlig ind for at folk skulle leve under bedre forhold. Han begyndte derfor i Næstved Kommune med at give råd og vejledning, styre pensionssager og stå for revalideringen. Det var meget givende for Jens Mygind Bertelsen, men han ville hjælpe flere mennesker! Derfor udvidede han sine kompetencer og fik yderligere viden om børn og unge. Han var slet ikke til at stoppe da han først gik i gang, og dernæst kom der flere og flere opgaver, som han styrede. Han sad pludselig med opgaver fra kontanthjælp, aktivering, integration og andre store arbejdsområder. Man kan derfor konkludere at Jens Mygind Bertelsen har en masse kompetencer med mange års erfaring inden for en stor del af samfundsmæssige problemer.

I dag kender vi Jens Mygind Bertelsen fra Varda ApS, som er et fremragende firma, der hjælper både ramte mennesker, men også pårørende. Her tilbyder Jens Mygind Bertelsen og stifteren Emil Raun en masse hjælp til dem, der har vanskeligheder i hverdagen. Varda ApS er nemlig en organisation, hvor der er alt fra bostøtte, hjælp til unge, mentor, familievejledning, rådgivning om samvær og meget mere. Der er et helt suverænt personale i Varda ApS, som kan tilbyde dig en erfaren hjælp, så det er bare at slå til, hvis de skal hjælpe med en nemmere hverdag.

Derudover kender vi også til Varda Jobservice, hvor Jens Mygind Bertelsen især har været en stor hjælp. Han er, som nævnt, en meget erfaren mand hvad angår samfundsmæssige problemer. Jens Mygind Bertelsen har hjulpet mange i danskere, som ikke har kunnet komme i arbejde eller komme under en uddannelse. Han har af den grund fået mange ud af kontanthjælp og derved fået dem til at få selvtilliden tilbage til at stå op egne ben. Jens Mygind Bertelsen har derfor gjort en enorm indsats både for Varda ApS, men også Varda Jobservice, som vi alle kan være utrolig taknemlige for!