Køb computerspil online!

I går eftermiddags, da jeg kedede mig, sad jeg og kiggede i det kuponkatalog, der lige var kommet med posten. Den slags reklamer er normalt bare noget, jeg skimmer henover, men jeg faldt alligevel tilfældigt over en annonce med overskriften Køb computerspil online.

Annoncen med Køb computerspil online beskrev en hjemmeside, hvor man både kunne købe computerspil på Cd rom og som download. Jeg har før prøvet at købe computerspil online, hvorefter jeg har mistet det, fordi min computer var gået ned, og jeg havde mistet mit ordrenummer blandt alt mit rod.

Jeg syntes, det var en rigtig god idé, hvis man både kunne få sit spil som download og som Cd, så man havde en form for back up af sit spil, hvis man nu skulle være gået hen og var blevet rigtig glad for at spille det.

Men man har jo hørt så meget skidt om dem, der annoncerer i kuponkataloger. Det mester er sikkert bare noget pjat, og der ville nok heller ikke ske noget ved at reagere på Køb computerspil online annoncen, og købe et enkelt spil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *