Nye dartpile fra Michael van Gerwen

Er du en person, som på ingen måde vil gå ned på udstyr? Så kan det være, at disse nye dartpile fra Michael van Gerwen er lige dig.

Michael van Gerwen der også er kendt under kælenavnet ”Mighty Mike” er som du måske allerede ved rangeret som nr. 1 på verdensranglisten, og allerede inden han nåede at fylde 18 år, kunne han skrive vinder af World Masters på CV’et. Han nåede endda i samme periode at lave en 9-darter på TV, så hvis man vil hvae lidt af ”Mighty Mikes” stjernestøv, kan man nu opnå dette ved at købe hans foretrukne dartpile på Dartshop.dk

De dartpile som Michael van Gerwen ynder at bruge er 25 gram XQ dartpile og på dartshop.dk kan man nu købe hans dartpile til kun 449 kr., og ønsker man at købe hans limegrønne T-shirt, som han er blevet så populær på, kan man også foretage dette køb sammen med sine dartpile.

Der gives ingen garanti om, at man ved at købe disse dartpile, kan spille lige så godt som Michael van Gerwen, men hvis man ønsker at erhverve sig dartpile, der er udvalgt af selveste verdensmesteren, og dermed sikre sig nogle dartpile i allerhøjeste kvalitet, kan disse dartpile på dartshop.dk være et rigtig godt bud på et fremtidigt køb.