Jeg tror vores kontorbygning trænger til et nyt tag

Her hvor jeg sidder og arbejder, er der simpelthen så hundekoldt i disse tider. Jeg sidder med store uldsokker på og jeg fryser stadigvæk mine tæer. Radiatorerne kører på fuldt drøn, så varmen må jo forsvinde et eller andet sted hen. Jeg talte med min onkel, som er tømrer og han siger, at det garanteret er isoleringen og taget der er noget i vejen med. Han sagde til mig, at kontoret nok trænger til et nyt tag.

Min chef har også gået og undret sig en del over, hvorfor der er så koldt alle steder, så jeg fortalte ham, at min onkel havde sagt, at bygningen skal have et nyt tag, hvis den skal holde på varmen. Min chef siger, at det nok ikke bliver helt nemt at overtale udlejeren til, at få lagt et nyt tag. Den slags jo koster en del penge, men i stedet sidder vi jo og betaler en kæmpe varmeregning og det er egentligt ikke helt fair.

Alligevel vil det være meget ærgerligt, hvis vi skal til at være uvenner med vores udlejer. Men det er ikke rimeligt, at vi skal betale både en høj husleje og en høj varmeregning. Den rimelige løsning ville være, at udlejeren tager sig sammen og får lagt et nyt tag på bygningen. På den lange bane er det også en god investering for ham.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *