Opskriften på en smuk hud finder du med Rudolph Care

rudolphHar din hud brug for særlig pleje, så kan Rudolph Care produkter være vejen frem. Bag Rudolph Care står Andrea Elisabeth Rudolph, der har skabt sin helt egen serie af naturligt inspirerende skønhedsprodukter. Ideen opstår for Andrea, da hun indser, at der rent faktisk ikke er nogle skønhedsprodukter, der lever op til hendes krav. Ideen bag Rudolph Care serien bliver skabt med ideen om, at produkterne skal være fri for de 26 allergene parfumestoffer, som EU advarer imod, kun indeholde naturlige ingredienser med dokumenteret effekt, og samtidig erhverve den økologiske certificering Ecocert og miljømærket Svanemærket, som det allerførste brand verden over.

Der findes i dag utallige skønhedsprodukter, som indeholder skadelige stoffer, der kan give en allergisk reaktion hos mange. Dette har fået flere folk til at være mere opmærksom på valget af kosmetiske produkter, hvor der er kommet langt mere fokus på, hvilke stoffer der er i de produkter, de anvender på kroppen og i ansigtet. Flere producenter har derfor med god grund valgt at hoppe med på bølgen i bestræbelsen om at fremstille produkter uden kemikalier. Naturlige og økologiske skønhedsprodukter bliver i langt højere grad efterspurgt af tidens forbrugere, hvorfor fremtidspotentialet for naturlige skønhedsprodukter er stort i dag, og et område alle producenter bør have fokus på.

Rudolph Care afholder sig fuldstændig fra at bruge skadelige kemikalier, og udvikles ud fra det princip om, at produkterne skal være eksklusive og effektfulde, som lever op til kravene fra Svanemærket og Ecocert. Hele produktserien indeholder nærende og aktive ingredienser i allerhøjeste kvalitet til din hud, som er med til at give din hud den rigtige pleje. Samtidig har produkterne en lækker konsistens og trænger hurtigt ind i huden, som gør produkterne til en fornøjelse at bruge.

Forkæl din hud med produkter fra Rudolph Care hos Ren Velvære

Rudolph Care dækker over et bredt sortiment til både hud- og ansigtspleje med over 30 forskellige produkter. Foruden, at produkterne er baseret på naturlige ingredienser, så er ingrediensen Acai, det der kendetegner hele produktserien hos Rudolph Care. Acai er et bær, der bidrager til et højt niveau af antioxidanter, vitaminer, mineraler og essentielle fedtsyrer, som er alt det din hud behøver for at holde sig ung længst muligt. Specielt er antioxidanter til stor gavn for din hud, da den har en beskyttende og forebyggende effekt på hudens udseende. Udover antioxidanter så indeholder produktserien også en lang række gode planteolier samt er de let parfumeret. Din hud har uden tvivl stor glæde af produkter fra Rudolph Care, hvor du er sikker på ikke at udsætte din hud for skade, men tværtimod er det et rigtig skridt for at reparere huden.

Ren velvære forhandler en lang række skønhedsprodukter, der er baseret på naturlige ingredienser, og Rudolph Care kan nævnes blandt en af de anerkendte mærker. Økologisk hudpleje er altid i højsædet hos Ren Velvære, hvilket tydeligt ses i deres sortiment.

Med produkter fra Rudolph Care hos Ren Velvære kan du være sikker på at forkæle din hud, så den både holder sig ung og smuk hele livet.