Samler du også på plasticposer?

Ja, jeg ved godt at det lyder mærkeligt. Folk har gennem tiderne samle på mange mærkværdige ting, men plasticposer? Nu er det jo ikke bare for plasticposernes skyld, faktisk har det meget lidt med det at gøre. Så fantastisk et materiale er plastic jo heller ikke. Nej, det er logoerne, og hvad typer tryk der eller måtte være, der er interessant.

Jeg har en stor samling af supermarkeds plasticposer. Jeg holder især meget af Irmas, der gennem tiderne har haft mange forskellige og flotte tryk på deres poser, men jeg samler altså på det meste.

Det er især de mere aldrende plasticposer der er svære at få fat i, hvorfor jeg leder efter en, eller flere, der, ligesom jeg, er offer for denne mærkværdige samlermani, da jeg tror det vil være en hel del mere sandsynligt, at jeg samler har hvad jeg mangler.

Jeg er så absolut parat til at betale, men jeg har også selv mange specielle dubletter jeg vil være villig til at bytte med, hvis dette skulle have interesse. Så hvis du samler på plasticposer, og, ligesom jeg, har huller i din samling, kan vi sikkert finde ud at noget sammen. Håber at høre fra jer, og hvis ikke… Ja, jeg fortsætter i hvert fald min søgen og er altid klar til at tage en snak om min hobby.

14 comments on “Samler du også på plasticposer?”

 1. Christine Christensen siger:

  Hej, min far samlede også på plastikposer. Jeg har ikke noget at bruge dem til og bytter dem gerne væk 🙂 Plastikposerne er ikke alle i lige god stand, nogle er retv krøllede og andre har små huller. Jeg vil tro at de fleste er fra 80 erne. Har du andet end plastikposer at bytte med? Selv samler jeg på gamle glas, engelsk porcelæn eller dåser 🙂

 2. Peter siger:

  Hej. Jeg har 5 kasser med diverse plasticposer. Jeg har ikke talt dem, men vil skyde på der er omkring 1.000 stk. Hovedparten af dem vil jeg tro er 30-40 år gamle. Interesseret? Mvh Peter Børgesen, tlf. 60649094.

 3. Pia siger:

  Min far er ved at rydde op på loftet og er i den forbindelse stødt på et par kasser med min gamle plastikposesamling. Jeg er fra 1956 så de må være en del år gamle. Hvis du er interesseret kan du kontakte mig

 4. marianne Sørensen siger:

  jeg har lige fundet 2 kuffert fulde af plastikposer hos min mor ,der skal flytte til noget mindre, jeg ved ikke noget om poserne, men hun vil gerne, det er en der er intereseret i dem ,der får dem, jeg foreslog lossepladsen ,men det måtte jeg ikke. så er du intereseret så giv lyd snarest

 5. Camilla Olesen siger:

  Hej med dig, jeg er nok den person herhjemme, der har allerflest poser. Jeg har 50.000 og har også en hel del fra supermarkeder og blandt andet også Irma. Hvis du vil høre mere om dem, så skriv til mig på: cko81@hotmail.dk.
  Hej fra en tidligere posesamler.

  1. Gitte Balslev siger:

   Hej med dig. Jeg ved ikke, om du stadig er interesseret i plast poser, men jeg samlede på poser i 70`erne, og har mange. Jeg har ikke tal på, hvor mange jeg har, men det er nok 500 -600 stk. Har det stadig interesse, så kontakt mig.

  2. Lisbeth Jørgensen siger:

   Hej.
   Jeg kan godt se, at det er 4 år siden der sidst er skrevet her, men jeg prøver alligevel.
   Jeg har samlet på plasticposer i 70’erne og 80’erne og har lige fundet en kasse med poser fra alle egne af Danmark samt en masse fra udlandet, bl.a. lufthavne.
   Nu skal de altså ud – jeg skal flytte, så skriv endelig, hvis det stadig har interesse.
   Jeg bor i Nyborg.
   Hilsen Lisbeth.

 6. Susanne Ravn siger:

  Er du stadig interesseret i poser?

 7. Maria Kjær siger:

  Hej
  Er du stadig interesseret i plastikposer?
  Min mor vil gerne sælge sin samling på 2-3000 poser, hun har samlet siden 60’erne.
  Kontakt mig på min mail. Maria.kjaer@live.dk

 8. Gerda Hjerrild siger:

  Under en hustømning har vi fundet en gammel plastpose i fin stand. På den ene side er reklame for Handelsbanken, og på den anden side er der logo for IX VM i Herrehåndbold, afviklet i Danmark i 1978.
  Ved nogen noget?

 9. S. Hansen siger:

  Hej
  Jeg har arvet 12 kasser indeholdende en samling af plasticposer for de sidste 30 år.
  Har du interesse i dem?

  Skriv gerne retur så jeg er sikker på du har set min besked!

  Mvh

  Søren

 10. lone melsing siger:

  Jeg kan se, at dit input er ved at være 3 år gammelt, men da der ikke er så mange i gruppen af plasticposesamlere, sender jeg alligevel min besked.
  Mine poser har jeg samlet gennem de seneste 20-30 år, og det er overvejende specielle poser, ikke supermarkedsposer, mere poser med smukke motiver og nogle fra kunstudstillinger o.lign. Jeg vil tro, der kan være op til en 100 stk., så hvis du er interesseret, kan du maile til mig.
  venlig hilsen
  Lone

 11. Henirette siger:

  Hej min gamle mor som er nu gået bort, samlet på papir/plastik poser. Jeg har en stor kasse fuld som du må få. Ring 22 90 55 29

 12. Torben Jensen siger:

  Hejsa min svigerfar har nogle gamle plastikposer han vil sælger
  der ligger nogle irma poser imellem han har en hel flyttekasse med plastik poser fra 1970

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *