Sælge min bil for penge mellem hænderne?

Sælge min bil for penge mellem hænderne?sælge bil

Har du ligesom mig overvejet at sælge din bil, fordi du mangler penge på lommen, men samtidig haft svært ved tanken om at skulle skille dig af med den? For mit vedkommende har jeg, i et stykke tid nu, gået og manglet penge til møbler til min nye lejlighed. Det har ikke været muligt for mig at optage et lån i banken, og jeg har ikke lyst til at tage et kvik-lån. Jeg så derfor det, at sælge min bil, som den eneste mulighed for at få nogle penge mellem hænderne. Problemet var bare, at jeg faktisk er glad for min bil, og har brug for den til at fragte mig på arbejde hver morgen.

Jeg kiggede lidt rundt på nettet for at finde ud af, hvad jeg har af muligheder når det kommer til at sælge min bil. Og jeg faldt over et ret fedt alternativ, som jeg synes i allesammen skal kende til!

Pant i bil i stedet for at sælge bil!

Siden jeg faldt over hedder Pant I Biler, og de er en virksomhed, du kan sælge din bil til på kontrakt, for et kontantlån. Det der er smart ved Pant I Biler er, at du ikke skal sige endeligt farvel til din bil. Samtidig med at du underskriver salgskontrakten, underskriver du nemlig også en kontrakt på, at du kan købe den tilbage ved salgskontraktens udløb.

Hvad der, for mit vedkommende, er endnu smartere er, at de ved salget omregistrerer bilen til en udlejningsbil, så du kan leje din bil tilbage, og derfor fortsat kan køre rundt som du plejer. For mig er det en win-win situation, da jeg får det lån jeg har brug for, men samtidig ikke skal skille mig helt af med bilen, som ved et almindeligt salg af bil.

Få penge mellem hænderne og behold din bil!

Hvis du har brug for et lån og ikke kan få et ved banken eller ikke har lyst til at tage et kvik-lån, vil jeg klart overveje Pant i Biler. Jeg kunne også se på siden, at de er ligeglad med, om du er registreret i RKI, det forhindrer dig ikke i at låne hos dem. Du skal bare ikke have lån i bilen i forvejen.

Hvis du synes det lyder lige så smart, som jeg synes at det er, så kan du læse om Pant I Biler’s alternativ til sat sælge din bil her!