Jeg overrasker min søn med solfilm, når han kommer hjem fra Sverige

Min ældste søn Anders har simpelthen plaget om at få solfilm til sin bil. Først ønskede han sig det i julegave, men jeg anede simpelthen ikke, hvad det var, så jeg kunne jo ikke rigtigt købe det til ham.

Nu har jeg så fundet ud af, hvad solfilm er, og hvilken skam at jeg først gjorde det nu. Det er jo vildt smart at have i bilen, det kan skærme mod solen og beskytte mod indbrud. Det er der i hvert fald en slags der kan, der er mange forskellige slags. Så det ville jeg da godt have givet ham. Han ønskede sig at gavekort, så nu får han en overraskelse.

Han skal på tur til Sverige med sine venner i næste weekend, op i min svigerfars sommerhus, og han skal ikke have sin bil med, fordi der er en anden af drengene, der kører. Så når han kommer hjem, skal han overraskes af sin bil med nymonteret solfilm.

Han parkerer sin bil i vores garage, og jeg tror, jeg siger til ham, at vi skal bruge nøglerne, så vi kan flytte den, hvis det er. Så kører min mand ned med den på et værksted han fandt på nettet, vi har allerede booket tid og det hele. Jeg tror, han bliver ellevild, når han ser sin bil med solfilm på, måske bliver jeg misundelig og så får vores bil også en tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *