Telemarketing Centret kan hjælpe jer på vej

Har jeres virksomhed brug for en mere effektiv udnyttelse af interne ressourcer og kompetencer, hvor der samtidig opnås økonomiske besparelser? Har jeres virksomhed overvejet om outsourcing af opgaver som telemarketing, salg og mødebooking, kunne være den rigtige løsning for jeres virksomhed? Så kan Telemarketing Centret hjælpe jer på vej. Hvad enten jeres hensigt med telemarketing er at generere salg, booke salgsmøder eller andet, så kan Telemarketing Centret være den rette partner, der kan tage hånd om jeres opgaver. Uanset opgavens art og størrelse, står Telemarketing Centret kompetente medarbejdere altid klar til at løse jeres opgaver professionelt og med gode resultater.

Medarbejderne hos Telemarketing Centret består af telemarketingkonsulenter og mødebookere, der har mange års erfaring inden for telemarketing, og ved derfor konkret, hvad en given opgave kræver for at blive løst professionelt. Ved at sætte sig grundigt ind I jeres virksomhed, så ved Telemarketing Centret nøjagtigt, hvordan de skal gribe salget an, og give jeres virksomhed et boost. Det høje kompetenceniveau sikres altid gennem træning, uddannelse og coaching inden for telemarketing og salg.

Hvad kan Telemarketing Centret tilbyde jer?

Vælger I at indlede et samarbejde med Telemarketing Centret, så kan i uden tvivl forvente en professionel tilgang til jeres arbejdsopgaver. Telemarketing Centret har rødder helt tilbage til 2001, hvor de siden da har hjulpet både store og små virksomheder med at opnå bedre resultater. Med solid erfaring i en lang række brancher kan Telemarketing Centret hurtigt sætte sig ind i, hvilken udfordring jeres virksomhed står over for, og hvilke løsninger der kræves.

Telemarketing Centret tilbyder både telemarketing og mødebooking men arbejder også inden for grene som datasalg, kurser, inbound, lead generering og call center opgaver. Hvad enten I ønsker at outsource jeres telesalg eller dele af den, så kan Telemarketing Centret hjælpe med at løse alle opgaver lige fra salg via telemarketing, til indsalg samt andre vigtige opgaver som kampagneopfølgning og leadgenerering. Inden for dette felt har Telemarketing Centret repræsenteret flere danske virksomheder, som har været alt lige fra transport, it, forsikring, til medicinal og print. Hos Telemarketing Centret går de meget op i at finde den rigtige løsning til hver enkelt kunde, og der gås ikke på kompromis med kvaliteten i deres arbejde.

Telemarketing Centret – mere end bare telemarketing

Datasalg er et andet område, hvor Telemarketing Centret har opbygget stor ekspertise. Hvad angår dataindsamling, datarens, databerigelse og datavalidering, så kan Telemarketing Centret hjælpe dig. Ønsker jeres virksomhed ikke at outsource telesalg, men har ambitioner om selv at lære, hvordan I opnår succes med telemarketing og mødebooking i jeres virksomhed så kan Telemarketing Centret også hjælpe. Telemarketing Centret deler gerne ud af deres erfaringer således, at i som virksomhed kan blive bedre klædt på til dette. Telemarketing Centret kender opskriften på succes med telemarketingsalg og mødebooking, og kan tilbyde jeres virksomhed kurser i, hvordan i kommer godt i gang med at gøre det samme.

Telemarketing Centret giver en hånd

Har jeres virksomhed en stor volumen af opkald, og kunne I godt bruge en hjælpende hånd til telefonpasning, så kan Telemarketing Centret også være behjælpelig med dette. Gennem tiden har Telemarketing Centret næsten håndteret omkring 180.000 indgående kundekald på deres inbound-anlæg, hvilket udtrykker hvor godt et stykke arbejde de har været i stand til at levere. Hos Telemarketing Centret kan I være sikrer på, at jeres telefon besvares uanset spidsbelastning, ferie eller sygdom og med samme høje kvalitet, som når I selv besvarer. Når det gælder om at få udvidet kundedatabasen og skabe nye kunderelationer, så kan I også få Telemarketing Centret til at klare opgaven. En af Telemarketing Centrets spidskompetencer er netop inden for mødebooking, og de vægter altid møder med salgspotentiale højt. Har jeres virksomhed ikke tiden til at opsøge nye kundeemner, så kan Telemarketing Centret fungere som jeres højre hånd ved at skaffe relevante kundeemner, der kan være med til at styrke jeres omsætning.