Hvem kan lave tryksager til mit firma?

Jeg leder efter et trykkeri, der tilbyder at lave tryksager til en rimelig pris. Jeg skal nemlig have promoveret mit firma på en rimelig hurtig måde, og jeg vil derfor gerne have lavet visitkort til mig og alle mine medarbejdere i firmaet i en rimelig god kvalitet, så vi kan få delt dem ud til en masse kunder.

Samtidig vil vi også gerne investere i noget brevpapir med logo, så vores firmanavn og adresse står på breve og konvolutter, når vi sender noget post ud til vores kunder.

Faktisk skal vi bruge en hel del tryksager i form af brevpapir. Jeg har tænkt på at bestille en rimelig stor mængde af brevpapir, og så bare have det liggende til når vi har brug for det nogle gange om ugen. Det kræver selvfølgelig bare, at vi er sikre på, firmaet består i nogle år.

Vi har nemlig lige fået designet vores logo, og vi er mere end tilfredse med resultatet, så det må gerne komme på de mange tryksager, vi skal have bestilt, så vores navn kan komme ind i bevidstheden hos vores potentielle kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *